BEATBOX WORKSHOP

MUZIEK

ZOEK JIJ EEN BEATBOX WORKSHOP?

Wij verzorgen de allerleukste beatbox workshop speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Jouw groep gaat aan de slag met muziek, ritme en geluid tijdens deze interactieve workshop workshop. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Beatboxen is muziek maken met uitsluitend je mond. Het is niet makkelijk maar wel erg leuk! Aan het einde van de workshop zal jouw groep zich verbazen over de muziek die zij kunnen maken met hun mond. 

Benodigde materialen

Voor deze workshops is er een ruimte nodig met stoelen en stroomvoorziening. Bij voorkeur zonder tafels zodat er een kring gevormd kan worden. Deze workshop kan ook buiten gegeven worden. Let wel op, deze workshop maakt geluid, andere klassen kunnen er last van hebben. 

Leerdoelen

In elke beatbox workshop zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Kerndoelen

Met een beatbox workshop voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

Korting? Boek een CKV cultuurdag!

Organiseer een CKV cultuurdag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. 

Contactgegevens