BREAKDANCE WORKSHOP

DANS

ZOEK JIJ EEN BREAKDANCE WORKSHOP?

Wij verzorgen de allerleukste breakdance workshop speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Jouw groep gaat aan de slag met ritme, dans en acrobatiek tijdens deze interactieve dans workshop. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Elk programma begint met een heldere uitleg over de oorsprong van hiphop en breakdance. De deelnemers leren basismoves aangepast op de leeftijd, het leerniveau en eventuele ervaring van de deelnemers. Aan het einde van de workshop zal jouw groep zich verbazen over wat de muziek die zij kunnen maken. 

Benodigde materialen

Om een goede breakdance workshop te verzorgen is er een lege ruimte nodig met minimaal 2m2 aan bewegingsruimte per deelnemer. Bij voorkeur een gymzaal. De workshopleider neemt zelf een geluidsdrager mee zodat jij daar niet aan hoeft te denken.  

Leerdoelen

In elke breakdance workshop zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Kerndoelen

Met een breakdance workshop voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

Korting? Boek een CKV cultuurdag!

Organiseer een CKV cultuurdag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. 

Contactgegevens