CKV CULTUURDAG IN AMSTELVEEN

CKV dag / cultuurdag

WIJ VERZORGENCKV CULTUURDAGEN IN AMSTELVEEN

Wij helpen je graag bij het organiseren van een actieve dag waarbij het ervaren van verschillende kunstdisciplines centraal staat. Tijdens de CKV-dag zullen leerlingen de kans krijgen om deel te nemen aan een breed scala aan culturele activiteiten en workshops. Van beeldende kunst tot muziek, theater tot dans, er is voor elk wat wils! Deze dag is bedoeld om de creativiteit te stimuleren, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en vooral plezier te hebben in het ontdekken van verschillende kunstvormen.

Waarom een CKV-dag belangrijk is voor kinderen en jongeren?

  1. Brede ontwikkeling: Een CKV Cultuurdag moedigt leerlingen aan om hun creatieve horizon te verbreden en hun culturele bewustzijn te vergroten. Door deel te nemen aan verschillende kunstactiviteiten kunnen ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

  2. Persoonlijke expressie: Kunst en cultuur bieden een platform voor zelfexpressie. Door deel te nemen aan workshops en voorstellingen worden leerlingen aangemoedigd om hun gedachten, gevoelens en ideeën op een creatieve manier uit te drukken.

  3. Culturele diversiteit: Tijdens een CKV Cultuurdag komen leerlingen in aanraking met een breed scala aan kunstvormen, waaronder beeldende kunst, muziek, theater, dans en meer. Dit helpt hen om verschillende culturele perspectieven te begrijpen en te waarderen.

  4. Samenwerking en teamwork: Veel van de activiteiten op een CKV Cultuurdag bevorderen samenwerking en teamwork. Leerlingen leren samen te werken aan creatieve projecten, waardoor ze waardevolle sociale en communicatieve vaardigheden ontwikkelen.

Onze workshopdocenten

Onze workshopdocenten zijn gepassioneerde professionals met een diepgaande liefde voor hun vakgebied. Ze hebben uitgebreide ervaring en expertise in diverse kunstvormen, van beeldende kunst tot muziek, theater en dans. Deze docenten zijn toegewijd aan het inspireren van jonge mensen en het delen van hun kennis en passie. Ze creëren een stimulerende en ondersteunende omgeving waarin leerlingen kunnen experimenteren, leren en groeien. Met onze deskundige workshopdocenten kunnen leerlingen zich verheugen op een dag vol inspiratie en creativiteit.

Leerdoelen

We hebben verschillende leerdoelen die verwerkt zitten in de workshops. Er kan ook nadruk gelegd worden op specifieke leerdoelen. 

Kerndoelen

Met een CKV cultuurdag in Amstelveen voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Een CKV cultuurdag in Amstelveen is te boeken vanaf €1975,00

Organiseer een CKV-dag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. Gezamenlijke opstart en eindpresentatie mogelijk. Heb je meer leerlingen? Geen probleem, we denken graag mee met de invulling van jouw CKV cultuurdag!

Video's van CKV cultuurdagen

Contactgegevens