WORKSHOP DJEMBE

MUZIEK

ZOEK JIJ EEN DJEMBE WORKSHOP?

Wij verzorgen de allerleukste djembe workshop speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Jouw groep gaat aan de slag met ritme tijdens deze interactieve percussie workshop. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Elk programma begint met een heldere uitleg over het gebruik van deze Afrikaanse trommel. Welke klanken maakt het? Wat is ritme? Hoe maak je samen met jouw groep een swingend Afrikaans hoorspel? Aan het einde van de workshop zal jouw groep zich verbazen over wat de muziek die zij kunnen maken. 

Benodigde materialen

Voor deze workshops is er een ruimte nodig met stoelen. Bij voorkeur zonder tafels zodat er een kring gevormd kan worden. Het is prettig als het lokaal op de begane grond is zodat de spullen makkelijk naar het lokaal gebracht kunnen worden. Deze workshop kan ook buiten gegeven worden. Let wel op, deze workshop maakt geluid, andere klassen kunnen er last van hebben. 

Leerdoelen

In elke djembe workshop zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Kerndoelen

Met een djembe workshop voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

Korting? Boek een CKV cultuurdag!

Organiseer een CKV cultuurdag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. 

Contactgegevens