GRAFFITI WORKSHOP

Beeldende kunst

ZOEK JIJ EEN GRAFFITI WORKSHOP?

Wij verzorgen de allerleukste graffiti workshop speciaal voor kinderen en jongeren.. Jouw groep gaat aan de slag met spuitbussen op houten panelen. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Elk programma begint met een heldere uitleg over het gebruik van de materialen. De workshopleider maakt een voorbeeld kunstwerk waarbij hij verschillende spuit en ontwerp technieken laat zien. Hierna zijn de deelnemers klaar om zelf aan de slag te gaan. De workshopleider helpt de allerkleinsten een handje mee zodat zij met een professioneel kunstwerk naar huis gaan.

Benodigde materialen

Bij slecht weer een overdekte buitenruimte zoals een fietsenstalling. Verder nemen wij alle benodigde materialen met ons mee. We dekken de ondergrond af zodat er geen verfsporen achterblijven. Ook krijgen de deelnemers beschermende kleding aan. Kortom, je hoeft zelf niks te regelen. 

Leerdoelen

In elke graffiti workshop zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Kerndoelen

Met een graffiti workshop voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

Korting? Boek een CKV cultuurdag!

Organiseer een CKV cultuurdag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. 

Contactgegevens