WORKSHOP LOOPING

MUZIEK

ZOEK JIJ EEN WORKSHOP LOOPING?

Wij verzorgen de allerleukste looping workshop speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Jouw groep gaat aan de slag met ritme en muziek tijdens deze interactieve muziek workshop. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Elk programma begint met een heldere uitleg over het gebruik van dit innovatieve apparaatje waarmee je muziek kan maken, een loopstation. Een loopstation kan verschillende geluiden live opnemen die samen een lied vormen.  Je maakt het live. Alles wat je opneemt is gelijk klaar. Het is de combineren met hiphop muziek maken, beatbox en rap. Aan het einde van de workshop zal jouw groep zich verbazen over de muziek die zij kunnen maken. 

Benodigde materialen

Voor deze workshops is er een ruimte nodig met tafels en stoelen nodig. Ook is er stroom nodig voor de loopstation. Deze nemen we zelf mee. Let wel op, deze workshop maakt geluid, andere klassen kunnen er last van hebben. 

Leerdoelen

In elke looping workshop zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Kerndoelen

Met een looping workshop voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

Korting? Boek een CKV cultuurdag!

Organiseer een CKV cultuurdag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. 

Contactgegevens