RAP WORKSHOP

MUZIEK

ZOEK JIJ EEN RAP WORKSHOP?

Wij verzorgen de allerleukste rap workshop speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Tijdens deze workshop leert jouw groep rappen en teksten schrijven. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. 

Elk programma begint met een heldere uitleg over de oorsprong van rap. De workshopleider legt uit hoe je woorden in een beat plaatst, iedereen met een klein beetje ritmegevoel kan volgens deze methode rappen. Op basis van leeftijd en niveau zal de workshopleider helpen met het kiezen van een onderwerp, zinsopbouw, rijmtechnieken en songwriting. 

Er zijn verschillende toevoegingen mogelijk zoals opname in mobiele studio en videoclip schieten. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Benodigde materialen

Afhankelijk van het type programma is er een ruimte nodig met een Digibord of whiteboard, stroomvoorziening en papier en pennen voor de deelnemers. De rest van de benodigde materialen nemen wij met ons mee.

Leerdoelen

In elke RAP workshop zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Kerndoelen

Met een rap workshop voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

Korting? Boek een CKV cultuurdag!

Organiseer een CKV cultuurdag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. 

Contactgegevens