STOPMOTION WORKSHOP

MEDIA

ZOEK JIJ EEN STOPMOTION WORKSHOP?

Wij verzorgen de allerleukste stopmotion workshop speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Jouw groep gaat aan de slag met creativiteit tijdens deze interactieve stopmotion workshop. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Stopmotion is een bewegende video opgebouwd vanuit foto's. Je kan er de leukste verhalen mee vertellen. Elke workshop begint met een heldere uitleg over het gebruik van een app speciaal voor stopmotion video's. Er worden technieken uitgelegd aan de hand van een voorbeeld die de workshopleider maakt. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag met hun eigen stopmotion video. 

Benodigde materialen

Voor deze workshop is er een lokaal of ruimte nodig. Het liefst een ruimte met knutselmaterialen. Ook zijn er speelgoedauto's, lego, poppetjes of ander speelgoed nodig. Elke deelnemer heeft een smartphone of tablet nodig met genoeg batterij. Het kan ook in groepjes gedaan worden. 

Leerdoelen

In elke stoplotion workshop zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Kerndoelen

Met een stopmotion workshop voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

Korting? Boek een CKV cultuurdag!

Organiseer een CKV cultuurdag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. 

Contactgegevens