STREETDANCE WORKSHOP

DANS

ZOEK JIJ EEN STREETDANCE WORKSHOP?

Wij verzorgen de allerleukste streetdance workshop speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Jouw groep gaat aan de slag met dans en muziek tijdens deze interactieve workshop. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Elk programma begint met een heldere uitleg over de oorsprong van streetdance en de hiphopcultuur. Stap voor stap leren zij een unieke choreografie van een professionele danser of danseres. 

Benodigde materialen

Om een goede streetdance workshop te verzorgen is er een lege ruimte nodig met minimaal 2m2 aan bewegingsruimte per deelnemer. De workshopleider neemt zelf een geluidsdrager mee zodat jij daar niet aan hoeft te denken.  Let wel op, deze workshop maakt geluid, andere klassen kunnen er last van hebben. 

Leerdoelen

In elke streetdance workshop zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Kerndoelen

Met een streetdance workshop voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

Korting? Boek een CKV cultuurdag!

Organiseer een CKV cultuurdag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. 

Contactgegevens