STREETDANCE WORKSHOP

DANS

ZOEK JIJ EEN STREETDANCE WORKSHOP?

Wij verzorgen de allerleukste streetdance workshop speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Jouw groep gaat aan de slag met dans en muziek tijdens deze interactieve workshop. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Elk programma begint met een heldere uitleg over de oorsprong van streetdance en de hiphopcultuur. Stap voor stap leren zij een unieke choreografie van een professionele danser of danseres. 

Benodigde materialen

Om een goede streetdance workshop te verzorgen is er een lege ruimte nodig met minimaal 2m2 aan bewegingsruimte per deelnemer. De workshopleider neemt zelf een geluidsdrager mee zodat jij daar niet aan hoeft te denken.  Let wel op, deze workshop maakt geluid, andere klassen kunnen er last van hebben. 

Leerdoelen

In elke streetdance workshop zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

COVID-19 hygiëne protocol

Project BOKS hanteert voor het geven van workshops (op locatie) een hygiëneprotocol. Deze is gemaakt op basis van de adviezen en richtlijnen van het RIVM en het protocol van de PO & VO-raad.

0 +

CKV Cultuurdagen per jaar

0 +

Workshops per jaar

0 +

Deelnemers per jaar

0 %

Blijft klant

HEB JE VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Een workshop boeken doe je niet blind natuurlijk. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zorg dan dat je een datum, type gelegenheid en aantal deelnemers bij de hand hebt. Dan kijken we samen hoe we een top event kunnen neerzetten voor u.

Locatie

Minervum 7444A, Breda

EMAIL

info@projectboks.nl

TELEFOON

(+31) 76 5621845

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag 09:00 - 17:00 uur

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

BOEK EEN STREETDANCE WORKSHOP ALS ONDERDEEL VAN EEN CKV CULTUURDAG

Een dag vol creativiteit en energie waarbij het ontdekken van verschillende kunstvormen centraal staat. Elke workshop is afgestemd op de leeftijd en het niveau van de deelnemers.

Joyce
Joyce

Leerkracht

Mike maakt een uitstekend indruk achter bij de deelnemers. Leuke interactie met elkaar, en een goede uitleg. Materiaal was zeer goed, en voldoende. Gaf nuttige tips en tricks. Overall zeer goed!

Enzo
Enzo

CKV docent

Mike begon met een enthousiasmerende inleiding. Met een beetje humor en goede uitleg heeft hij onze jongeren goed meegekregen. Bedankt Mike voor de leuke workshop!

TESTIMONIALS

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN