WORKSHOP VLOGGEN

MEDIA

ZOEK JIJ EEN WORKSHOP VLOGGEN?

Wij verzorgen de allerleukste workshop vloggen speciaal voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Jouw groep gaat aan de slag met creativiteit en presenteren. Er zijn verschillende programma's met verschillende doeleinden mogelijk. Neem contact op voor jouw workshop op maat. 

Elk programma begint met een heldere uitleg over presenteren, overtuigingskracht, beeld en geluid? (optioneel) De workshopleider leert de deelnemers ook meer over montage en editen op een smartphone of tablet. Aan het einde van de workshop zal jouw groep zich verbazen over wat voor vlog video's zij kunnen maken. 

Benodigde materialen

Voor deze workshop is er een lokaal of ruimte nodig. Het kan eventueel ook buiten. Elke deelnemer heeft een smartphone of tablet nodig met genoeg batterij. 

Leerdoelen

In elke workshop vloggen zitten verschillende leerdoelen verwerkt. 

Kerndoelen

Met een workshop vloggen voldoe je aan verschillende kerndoelen voor CKV. Oriënteren, ervaren en presenteren staan centraal (kerndoelen 48, 50 en 49).

Deze workshop is te boeken vanaf €175,00

De prijs is afhankelijk van het aantal workshops, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het type programma. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf gebaseerd op jouw wensen. 

Korting? Boek een CKV cultuurdag!

Organiseer een CKV cultuurdag waar leerlingen verschillende kunstvormen ontdekken en ervaren. 

Contactgegevens